25 januari 2022

Altijd en overal je favoriete voetbalclub op de voet volgen

2 min read
voetbal livescore

Je kent dat wel, op een zondagavond zit je bij de schoonfamilie aan tafel, terwijl eigenlijk je favoriete voetbal livescore aan het spelen is. En jij die niet kan controleren wat de stand is, frustrerend! Of je zit net in de auto wanneer je ploeg scoort. Heel de wereld weet het al, maar jij moet wachten tot je thuis bent om de score te weten. Vanaf nu zal dat gedaan zijn, want met enkele handige tips en links kan jij jouw ploeg altijd op de voet volgen! Alle mogelijke competities, verspreid over de hele wereld, zijn raadpleegbaar via bovengenoemde sites. Daarnaast kan je ook de vorige speeldagen en volgende speeldagen checken alsook de stand van elke competitie. Met het gebruik van deze tools zal je nooit meer iets moeten missen.

voetbal livescore

Voetbal livescore

Er zijn veel apps en websites die gratis real-time voetbaluitslagen aanbieden en updates over de match. Zo moet je niks missen en ben je op elk moment volledig up-to-date. Wil je op de hoogte blijven van ook de concurrenten van jouw ploeg, dan zijn sites zoals Livescore en flashscore een goede tool om te gebruiken. Beide beschikken ook over een mobiele app waarbij je meldingen kan instellen. Zo mis je geen enkele belangrijke fase en wordt je meteen op de hoogte gehouden bij bijvoorbeeld een doelpunt of rode kaart.

CarPlay

Een recente feauture is dat je wedstrijden van Voetbaluitslagen kan toevoegen aan je agenda. Zo ben je altijd op de hoogte van wanneer jouw voetbalploeg speelt en kan je je agenda er perfect op afstemmen. Moet je toch een match missen? Geen probleem, want bij het fluitsignaal zal de eindstand ook verschijnen in je agenda. Bijkomend is het ook mogelijk om wedstrijden vanaf heden te volgen via Apple CarPlay of Android Auto. Koppel je smartphone met je auto, open je agenda en je kan op een veilge manier de score van je team volgen.

Eigen clubapps

Wil je je enkel richten op jouw favoriete voetbalploeg, dan is het ook aangeraden om de app van jouw ploeg te downloaden. Zowat elke profclub in België en Europa heeft zijn eigen app voor supporters. Aan de hand van de instellingen kan je perfect aanduiden van wat je meldingen wenst te ontvangen. Zo gaan die familiebezoeken op een zondagavond al een stuk interessanter worden, zeker als je real-time weet dat jouw ploeg aan het winnen is. Voetbal livescore is veel aangenamer dan achteraf pas de uitslag te weten te moeten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *