personal trainer Den Bosch

personal trainer

Ik haatte sporten altijd heel erg, maar nu gelukkig niet meer sinds ik met mijn personal trainer Den Bosch train! Ik zit bij Train Station 073 en deze sportschool is echt helemaal geweldig. De sfeer is erg gezellig en de mensen zijn altijd heel vriendelijk. Iedere week kijk ik er weer naar uit om te trainen en ik heb me nog nooit zo fijn gevoeld en zo lekker in mijn vel gezeten!

personal trainer Den Bosch

Motiveren om te sporten

De personal trainer Den Bosch behandelt je echt als een persoon en luistert naar jouw wensen en behoeften. Dit doet hij allemaal op een motiverende manier, zonder je slecht te laten voelen of afbreuk te doen aan je zelfvertrouwen. Lukt het even niet? Dan nemen we gewoon even pauze samen! Naast een goede personal trainer is hij namelijk ook een goede luisteraar. Er wordt dus echt gezorgd dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal goed in je vel zit en dat is een fijne en persoonlijke aanpak. Sinds ik bij Train Station 073 sport, ben ik trouwens al bijna 10 kilo afgevallen. Ik heb ook een eetschema en in combinatie met het sporten vlogen de kilo’s er echt af. Ik ben veel strakker geworden en rennen voor de bus is echt geen enkel probleem meer omdat mijn conditie enorm verbeterd is!

Afwisseling houdt het sporten leuk

Wat ik trouwens ook erg leuk vind, is dat je verschillende sporten kan doen met je personal trainer Den Bosch. Je doet niet alleen aan krachttraining en cardio, maar ook vecht- en verdedigingsworkouts. Deze afwisseling houdt het een beetje spannend en op deze manier belast je je lichaam niet teveel met steeds dezelfde oefeningen. Lijkt het jou ook wat om met een personal trainer te sporten? Boek dan snel een gratis proeflesje bij Train Station 073!

sportschema