Waar kunt u uw personal trainer in Rotterdam vinden?

Door de coronapandemie heb ik de afgelopen tijd ontzettend veel thuis gewerkt. Dit had als nadeel dat ik nog minder in beweging was dan ik al was. Als voordeel had dit wel dat ik mijn werksituatie kon combineren met mijn thuissituatie. Het was voor mij gemakkelijker om meer tijd door te brengen met mijn pasgeboren kindje. Mijn vrouw was daarbij ook nog thuis aan het werk en op die manier konden we elkaar afwisselen in de zorg voor onze dochter. Het thuiswerken duurde al met al langer dan verwacht en we merkten wel dat de slechte gewoontes meer en meer de overhand namen. Een zak chips, weinig bewegen, uit het ritme wat we normaliter hadden toen we nog naar kantoor gingen. Toen ik naar kantoor ging ging ik namelijk nog regelmatig meteen door naar de fitness. Dat gebeurde nu steeds minder en daarom vonden we het tijd om in de buurt iets te zoeken wat betreft fitness. Althans, mijn vriendin zocht nog een sport. Mijn fitness abonnement was namelijk ten tijde van de coronapandemie gewoon doorgelopen. Ik ben daarom op een bepaald moment weer gaan fitnessen maar merkte dat het lastig was om de motivatie te vinden. We hebben elkaar proberen te motiveren door een fitnessschema af te stemmen op onze werk en de zorg voor onze dochter. Één week ging dit goed maar de weken die volgden waren steeds moeilijker. Dit kenden we beide wel van voor de corona, maar de komst van onze dochter maakte het nog lastiger om niet te denken: ach, laat dat sporten maar. Er was dus meer nodig om ons in beweging en in een ritme te krijgen. Van kennissen van ons hadden we begrepen dat zij gebruik maken van een personal trainer in Rotterdam. Dit scheen een hele goede te zijn. We wonen zelf in Schiedam en trainen in Rotterdam. De personal trainer uit Rotterdam scheen bij de beste vijf te horen die zij hadden gehad in hun sportcarrière. Voor ons was dit reden genoeg om eens te kijken wie die personal trainer uit Rotterdam was. De kennissen van ons hebben ons het visitekaartje gegeven en op die manier hebben we een kijkje genomen op zijn website. Deze website heette selsa.nl .

Personal trainer voor Rotterdam en omgeving

Toen we de website bekeken viel ons meteen op dat er een gratis intake was en dat ze ook aan huis komen. Dit hadden de vrienden ons nog niet verteld maar dat maakte het voor ons ontzettend laagdrempelig om een personal trainer uit Rotterdam te betrekken bij ons leven. We hebben een intake gepland en diezelfde week kwam ze nog bij ons aan huis. Naast sportadviezen, tips om resultaten te behalen keek ze ook verder dan alleen adviezen qua sport. Ze heeft een holistische benadering wat inhoudt dat deze personal trainer uit Rotterdam meerdere aspecten betrekt die het leven biedt. Zoals ook voeding, slaapritmes en bepaalde slechte gewoontes. Op die manier wist ze ons als geheel in een andere stand te zetten. We merkten al snel dat het schema wat we zelf hadden opgesteld in delen nog wel uit te voeren was. Echter zorgde de tips en adviezen die zij daarbij had gegeven wel dat we ons schema ook daadwerkelijk in de stand van uitvoering konden zetten. Dat is dan toch wel het voordeel van een personal trainer uit Rotterdam, dachten wij toen!

Een holistische benadering voor uw levensstijl

Wilt u nou ook werken aan de voordelen van een personal trainer uit Rotterdam? Ga dan:

  • Naar de website en kijk wat de personal trainer uit Rotterdam doet
  • Een intake plannen met de personal trainer uit Rotterdam
  • Vanaf morgen beginnen aan een gezonder leven

Wij zijn ontzettend blij dat de personal trainer uit Rotterdam ons heeft geholpen met het laatste zetje in de goede richting!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*